LPI Nederland richt zich op het promoten van leveranciersonafhankelijke certificering van Linux kennis en - vaardigheden. Zij zet zich in voor open source en Linux onderwijs op scholen. Zij stimuleert het gebruik van LPI certificaten en informeert bedrijven, organisaties en HRM medewerkers over de meerwaarde van ICT-ers die LPI gecertificeerd zijn.

LPI Snelzoeker

Op zoek naar informatie over:

Nieuwe examens LPIC-1 en LPI 304

Vanaf heden kunt u als examenkandidaat voor LPIC-1 en LPI 304 kiezen of u examen wilt doen in de 'oude' of de 'nieuwe' leerdoelen. De periode waarin u kunt kiezen loopt tot en met 31 augustus 2015. Daarna is het alleen mogelijk om examen te doen in de 'nieuwe' leerdoelen. Dit geldt voor zover mogelijk zowel voor de examens via Pearson VUE als voor de community examens. Meer info over de nieuwe leerdoelen vindt u hier (in het Engels); www.lpi.org/blog/new-lpic-1-lpic-304-and-le-exams-are-almost-here

Community examens

AT Computing, Utrecht, 18 december 2015, 17 februari  en 30 maart 2016, 15:00 uur

Wij organiseren graag samen met u een community examen ook in Vlaanderen, Noord Nederland of Zuid Nederland. Wilt u ook een LPI-examen op uw locatie laten afnemen? Neem dan contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. 

Waar kan ik een LPI-examen afleggen?